Sveriges herrelandslag i fotball står overfor sin største test av livet etter Zlatan Ibrahimovic på fredag ​​som de plassen ut mot Euro 2016 finalister Frankrike i Paris.Shop for billige fotballdrakter? Vi har stor Fotballdrakter Barn på salg. Kjøp billige fotballdrakter på nettet på vår nettbutikk i dag!

"Det er en fremtid etter Zlatan," Sveriges sportsminister Gabriel Wikstr? M til nyhetsbyrået AFP. "Jeg er sikker på at det vil bli nye fantastiske fotballspillere fra Sverige. Vi har hatt dem før."

Etter en forferdelig kamp viser at Euro 2016, Sveriges all-time high scorer sette en stopper for hans 116-cap internasjonal karriere i juni, der han scoret 62 mål, og etterlater store fotballstøvler å fylle.

Svenskene er nå å snu siden for å starte etter Zlatan era, forlater landslaget å lansere ikke bare en ny linje av angrepet, men en rejigged lag etter avgang av andre viktige players.Grab alt du trenger for fotballsesongen fra vår fantastisk Kjøpe Sverige Fotballdrakt butikk, alt til gode priser i størrelser som passer hele familien!Sverige Fotballdrakt på nettet for deg.